Kuşaklar Arası İlişkiler ve Çatışma Yönetimi Zirvesi

Global yönetim biçimlerinin her geçen gün değiştiği ve daha fazla geliştiği günümüzde insan kaynakları ve işveren markası fonksiyonları şirketlerin hedeflerine ulaşmalarında çok fazla önem arz eden bir konuma gelmiş bulunuyor.

Bu hızlı dönüşüm sürecinde rekabet edebilmek için en büyük faktör şirket çalışanlarının mutluluğu ve birbirleri ile uyumu olarak dikkat çekiyor. Şirketlerde kuşaklar arası ilişkilerde yaygın olarak görülen  çatışmalar ise günümüzde en fazla karşılaştığımız problemler arasında yer alıyor. Kuşaklar arası çatışmaları ortadan kaldırmak, ortak değerler oluşturmak ve rasyonel bir iletişim ortamı sağlamak için İnsan Kaynakları ve işveren markası fonksiyonlarına çok iş düşüyor.

Ülkemizde daha evvel gündeme gelmeyen veya sadece teorik açıdan işlenen konulara dikkat çekebilmek ve farkındalık yaratabilmek amacıyla Türkiye’nin önde gelen firmalarının insan kaynakları liderleri bu süreçleri nasıl yönettiklerine dair bilgi, uygulama ve deneyimlerini paylaşmak için bir araya geliyor.


20 Aralık 2016
Renaissance Polat Bosphorus Hotel
Beşiktaş, İstanbul
Zirve detayları için:
Link Kuşaklar Arası İlişkiler ve Çatışma Yönetimi Zirvesi



Yorumlar