1. Kurum İçi Girişimcilik Ve İnovasyon Konferansı

Günden güne gelişen ve küreselleşme ile büyümenin önü alınamazken, piyasaya atılım gösteren liderlerin doğduğu görülmektedir. Herkes iyi bir iş, sağlam kariyer taşı, uzun vadeli ve kaliteli yaşam potansiyeline sahip olmak ister.

Risk almak, rakiplerin getirdiği piyasa tehdidi kişi bazında girişimcilik için geri atmasına sebep olurken bugün devlet teşvikleri ve destek kredileriyle "Fikrin varsa lider sensin.". Girişimcilik için tanımdan çok tam ve net bir şey söylememiz mümkün değildir. Ancak girişimcilik özellikleri bireyin kendini tanıma noktasında farklılık gösterir ve kendince bir tanım imkanı sunar. Kelimenin ilk olarak orta çağda kullanılan ve iş yapan anlamı taşıyan "entreprendere" kelimesinden geldiği biliniyor. Yenilik ve üretkenlik, fikrin bir kalına girmesi de girişimciliktir. Kendi marka değerimizi ölçme fırsatını buluyoruz. Gelişim ve sonuç odaklı çalışma yetkinliği kazanırken yenilikçi yani inovasyon ile potansiyel iş gücünün dış çevre bağlantılarıyla bilgi alış verişinde geri besleme yöntemini sağlarız. 

Var olan pek çok ürünü farklılaştırarak daha kullanışlı hale getirirken, görmek istediğimizin dışında verimi ınovasyon çakrasında uygularız. Süreci doğru ve adım adım yönetebilmek beraberinde istediğimiz ötesinde fırsat kapılarını aralayacaktır. Kurumlar sürdürülebilirliklerini gelişen dünya ekonomisinde sınırlarını genişletmek isterler ve varlıklarını sürdürürken ister en iyi supervisor sizde olsun, ister sizin hammadde kaynaklarınız elinizde bulunsun unutmamalı ki kaynak kullandıkça ve işlendikçe zenginleşecek, değer kazanacaktır. Yetenek ve becerilerimiz de kendimizi geliştirdikçe, benliğimizin farkına vardıkça basmakalıp olurların ötesine geçilir. 

Kurum içi değişim, iş geliştirme ve fırsatların sunulduğu ASO Company sponsorluğunda düzenlenen 1.Kurum İçi Girişimcilik ve Inovasyon Konferansı cevabını aradığımız soruların insan kaynakları, iletişim, planlama, pazarlama gibi iş dünyasında farklı disiplinleri, akademisyenleri ve start-up liderlerini bir araya getiriyor. Etkinlik 2 Haziran 2016'da Atölye İstanbul'un sunacağı otantik ortamda gerçekleşecek. 

Etkinliğe dair detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.



Yorumlar